Your cart is empty

Shop

Quantity: 0

Total: 0,00

MS-2375U

Érettségire készülök

Érettségire készülök - Magyar nyelv és irodalom, írásbeli, középszint

Felkészítőkönyv feladatokkal és mintaszövegekkel

Textbook

Mozaik Kiadó
MS-2375U - Edition 1, 2018 - 136 pages

Authors: Fráter Adrienne

Az új érettségi felkészítőkönyvünket Fráter Adrienne, a népszerű Magyar nyelv középiskolásoknak c. sorozat szerzője készítette a 2017-ben megjelent új középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően. 
A kötet nem pusztán megoldandó feladatsorokat tartalmaz, a szerző a tőle megszokott alapossággal és gyakorlatiassággal rendszerezi az érettségin előforduló feladattípusokat, ezekhez tanári magyarázatokat, hasznos tanácsokat fűz, majd gyakorlófeladatokat kínál az ismeretek alkalmazásához. 
Megmutatja, hogyan lehet a grafikai szervezők (pl. fürtábra, gondolkodástérkép) segítségével összegyűjteni és elrendezni a gondolatokat, ötleteket a szövegalkotási feladatok hatékonyabb elkészítéséhez. A kötetben mintaszövegek is találhatók az érettségin új elemként megjelenő érvelési és gyakorlati szövegtípusokhoz. Ily módon a könyv hasznos eszköze lehet a tudatos felkészülésnek és felkészítésnek, mivel olyan jártasságot alakít ki az érettségi feladatainak megoldásában, amely nélkülözhetetlen a vizsga sikeres letételéhez.

HOME Digital version
Digital publication for home use
9.19 EUR
CLASSROOM Digital version
Digital publication designed for use in school, with interactive boards
44.07 EUR
Added to your cart.